Dobre lastnosti plute

LASTNOSTI PLUTE

Otroške igralne podlage iz plute INSPIO so naravne, okolju prijazne ter ročno izdelane v Evropi. Otroške preproge so lep in funkcionalen dodatek za vsako otroško sobo. Preproge iz plute zelo dobro dušijo zvok, prav tako pa odlično blažijo tudi udarce v primeru padca in otroško sobo naredijo bolj prijetno. Igralne podlage so primerne za alergike, saj pluta ni primerno okolje za pršice ter se na njej ne nabira prah. Pluta je naravni material, ki ne omogoča rasti plesni in razmnoževanja bakterij.

Igralna podlaga iz plute je prijetna in topla na dotik. Otroci se na tleh igrajo veliko časa, zato si želimo za igro zagotoviti varno in kakovostno površino. Zgornja stran preproge je izdelana iz tkanine na osnovi plute. Spodnja stran preproge je iz reciklirane gumirane plute. Obe strani preproge preprečujeta drsenje, kar boste še zlasti cenili, če imate majhne otroke. Pluta nudi tudi toplotno izolacijo in je primerna tudi za otroške sobe s talnim gretjem.

Igralna podlaga je enostavna za vzdrževanje, lahko jo enostavno posesate ali očistite z vodo. Podlaga je lahka, zato jo lahko kadarkoli brez težav premaknete..


KATERO VELIKOST IGRALNE PODLAGE IZBRATI?

1. PREPROGA OB POSTELJI

Asimetrična oblika preproge je popolna izbira, če si želite zapolniti prostor ob postelji. Ena stran preproge je ravna, zato jo lahko postavite neposredno ob posteljo. Na preprogi je narisan prostor za copate, kamor jih lahko vaš otrok postavi pred spanjem. Ta preproga bo uporabna tudi čez dan, ko se bo otrok na njej lahko igral. Narisane so čudovite barvite ilustracije, ceste, železnica, letni časi, polja za Človek ne jezi se ali številke od 1 do 10.

2. PRAVOKOTNA PREPROGA

Pravokotna igralna podlaga z otrokovim imenom je primerna tudi za manjše prostore. Velika je 129 × 58 cm. Postavite jo lahko ob posteljo, v igralnico ali kamorkoli drugam, kjer imate prostor, ki ga želite zapolniti. Zaradi barvitega, edinstvenega dizajna te preproge bo vsaka otroška soba postala bolj udobna.

3. KVADRATNA PREPROGA

Če iščete preprogo ali igralno podlago, ki bo zapolnila prostor v večji otroški sobi in jo hkrati naredila toplejšo, je kvadratna preproga, velikosti 129 × 129 cm, prava izbira za vas. Preproga je personalizirana, zato je edinstven dodatek, ki ga boste imeli radi tako vi, kot vaši otroci. Motivi zapletenih cest, poti in železnic bodo primeren prostor za otroško domišljijo. Z le nekaj avtomobilčki, živalmi in figuricami se bo vaš otrok hitro znašel v čarobnem svetu domišljije.

4. OKROGLA PREPROGA

Okroglo igralno podlago premera 129 cm lahko zaradi njene oblike postavite skoraj kamorkoli. Na podlagi so narisane ceste, železnice, pa tudi polja za Človek ne jezi se ali abeceda. Preprogo lahko med igro položite na hladna tla in jo uporabljate kot toplotno izolacijo. Igralna podlaga iz plute je inovativen in sodoben dodatek za vsako otroško sobo.

OGLEJ SI VSE IGRALNE PODLAGE IZ PLUTE


Deli