MNENJA KUPCEV O INSPIO


ZADOVOLJSTVO KUPCEV Z NAKUPI NA INSPIO.SI


NALEPKE S SAMOROGI

Priporočam, zelo sem zadovoljena. Takoj ko je bil izdelek pripravljen in odposlan so me obvestili. Imamo stenske nalepke in moja hči in jaz sva zelo zadovoljni. Na steno se zalepijo zelo dobro, zato smo zelo zadovoljni.

Vir: Facebook

TEKSTILNE NALEPKE Z GRIČI

Želim se vam zahvaliti za to prelepo stensko nalepko, ki je zdaj pripravljena, da okrasi otroško sobo našega dojenčka. Sprva nisva mogla izbrati med tako veliko izbiro motivov, a sva popolnoma zadovoljna z dostavo, namestitvijo na steno in končnim rezultatom… Hvala ❤️ Zaradi vašega izdelka je soba popolnoma unikatna.

Vir: Facebook

VINILNE NALEPKE

V ponedeljek sem naročila nalepke za kuhinjo in dostavljene so bile v četrtek. Zelo sem zadovoljena, videti pa so zelo lepo.

Vir: Facebook

TEKSTILNE NALEPKE – MAČKE

Hvala vam, da ste popestrili našo otroško sobo; material nalepk je odličen in namestitev na steno ne bi mogla biti enostavnejša. Če bomo kdaj potrebovali več stenskih nalepk, jih bomo kupili pri vas. Zelo priporočam.

Vir: Facebook

VZORCI

Zelo mi je bila všeč možnost nakupa vzorcev. Naša stena ima zelo grob omet in skrbelo me je, da se nalepke na omet ne bodo zalepile. Naročili smo vzorce, ki jih imamo le nekaj dni, a so pritrjeni zelo dobro, kar me preseneča. Zelo smo zadovoljni in bomo naročili večje nalepke za otroško sobo brez odlašanja. Hvala!

Vir: Facebook

NAJPOPULARNEJŠA NALEPKA MEDVEDEK S SRCEM

Zelo smo zadovoljni z nalepkami. Videti so zelo lepo in se dobro zalepijo na steno in še več, lahko jih tudi večkrat premaknemo in ponovno prilepimo. Pet zvezdic.

Vir: Facebook

NALEPKE Z METROM

Zelo priporočam in sem naročila več motivov za otroško sobo in vsi so bili odlični, še posebej kakovost :-)

Vir: Facebook

NALEPKE ZA DEKLICE

Zelo smo zadovoljni s kakovostjo in barvami.

Vir: Facebook

Vas zanimajo naši izdelki? Oglejte si slike naših kupcev iz vse Evrope. Vse izdelke v katalogu izdelamo z ljubeznijo.


Deli