Otroška soba za dojenčka z gozdnimi živalmi


NAMIGI ZA OKRAŠEVANJE, KI SMO JIH OBLIKOVALI IN PREIZKUSILI

Z nalepkami smo okrasili čudovito sobo male Melisse in Tima. Poglejte, kako … Uporabili smo več dekoracij INSPIO za čarobne rezultate!

PRVA DEKORACIJA JE TABLICA OB DOJENČKOVEM ROJSTVU

Lesonitne plošče Dibond, na katero natisnemo dojenčkove rojstne podatke. Izbirate lahko med različnimi privlačnimi temami. Standardna dimenzija tablice je 40 × 30 cm (tj. kot dvostranska objava v reviji). Toda v tem članku se bomo osredotočili na en motiv in ustvarili različne kombinacije DEKORACIJ, da bomo lahko ustvarili KRASNO otroško sobo.

120 cm NALEPKE NAD POSTELJICO

Vaš dojenček v posteljici preživi veliko časa – zato poskrbite za čudovit razgled. Okrasite in popestrite stene. Preprostost teh živali in barva sta zmagovalna kombinacija. Lepe in dolge nalepke nad posteljo ustvarijo prijeten občutek. Ponujamo jih tudi v sivo-črni barvi.

SRNA ALI JELEN IN CIK-CAK NA STENI

Skoraj meter visok jelen je popoln na vsaki ozki steni. Otroci in starši imajo radi to ponosno in veličastno žival, ki je kot majhna še bolj prikupna od sove. Vključenih je nekaj nalepk CIK-CAK – v naši ponudbi jih lahko najdete še več, da jih boste imeli na pretek. Oglejte si video, da vidite, kako so videti in kako smo nekatere izrezali, da bi ustvarili dva sloga sten.

TABLICE ALI SLIKE Z ŽIVALMI NA STENI

Izbirate lahko med številnimi stenskimi slikami za otroško sobo z živalskimi motivi, ki lepo dopolnjujejo prostor in so popolnoma premične. Izbirajte med tablico ali sliko Dibond – in jo celo pritrdite na steno z magnetom! Izbira je vaša :)

  • Tablice in slike za otroško sobo

VISOKO DREVO Z MALIMI SOVICAMI

To neverjetno drevo pritrdite na tla ali na poljubno višino. Listi od daleč ustvarijo 3D učinek. Temu drevesu smo dodali dve sovi, ki jih lahko namestite, kamor želite, in tudi CIK-CAK za izrezovanje. Razporedili smo jih kot posamezne razpršene cik-cak vzorce. So precej diskretni in bodo zapolnili prazen prostor, da bo stena videti bolj topla in prijetna.

PIKE V ZEMELJSKIH BARVAH, TEKSTILNE NALEPKE

Izbirajte med petimi barvami. Pike imajo premer 4,5 cm in v enem paketu je 84 kosov. Mislite, da boste potrebovali več? Preberite članek o tem, koliko pik boste potrebovali, da popolno prekrijete steno.

RJAVE DEKORACIJE SMO DOPOLNILI S TURKIZNO ALI OGNJENO RDEČO

  • Želite sobo nekoliko poživiti? Kombinirajte dekoracije INSPIO! Pri tej rjavi gozdni kolekciji smo prilagodili tablice in slike v turkizni barvi ter deklice z LJUBKIMI živalmi v ognjeno rdeči barvi.
  • Želite več nalepk? Tukaj so čudovit rjavi medved in dekleta z gozdnimi živalmi.
  • In zaenkrat je to vse, kar smo vam pripravili :-)

Ta članek je za vas napisala Slávka.


Deli