Sledenje naročilu


KAKO DELUJE?

Spletno nakupovanje postaja vse boljše! INSPIO vas spremlja v procesu naročanja in vas obvešča o trenutnem stanju vašega naročila. Tako boste vedno vedeli, če je bilo vaše naročilo pripravljeno in če je na poti k vam. V vsakem trenutku lahko na spletni strani preverite stanje vašega naročila, vse kar potrebujete je povezava, ki jo lahko najdete v e-sporočilu, ki ste ga dobili po oddaji naročila.



1. NAROČILO JE POTRJENO

Prejeli boste e-sporočilo s potrditvijo naročila, vsemi informacijami in povezavo do sledenja naročilu. Poleg tega vam v 15 s po oddaji naročila pošljemo potrditveni SMS. Če ste se odločili, da boste plačali s kartico po spletu in je bilo plačilo neuspešno, boste povezavo za ponovitev plačila prejeli v 7 min.

2. NAROČILO JE V IZDELAVI

Tablice izdelamo in odpošljemo že en dan po oddaji naročila. Nalepke izdelamo en dan po prejetju naročila, morajo pa za dosego najboljše kakovosti nekaj časa stati (več o nalepkah lahko izveste tukaj). Nato nalepke razrežemo in jih odpošljemo, navadno tretji ali četrti dan po prejemu naročila.

3. NAROČILO JE PRIPRAVLJENO

Vaše naročilo je izdelano in varno zapakirano. V e-poštnem sporočilu boste izvedeli, da smo vaše naročilo pripravili na prevzem dostavne službe.

4. NAROČILO JE ZAPUSTILO INSPIO

Dostavna služba je prevzela vaš paket. Poslali vam bomo številko paketa, ki se bo pojavila v informacijah o naročilu (povezavo lahko najdete v vsakem e-poštnem sporočilu, ki ste ga prejeli). V vsakem trenutku lahko svojemu paketu sledite v sistemu dostavne službe.

5. NAROČILO JE SPREJELA LOKALA DOSTAVNA SLUŽBA

Vaš paket je že skoraj dostavljen! Vaše naročilo je prispelo do lokalne dostavne službe in je pripravljeno na dostavo (navadno naslednji delovni dan).

6. NAROČILO JE V DOSTAVI

Kmalu bo pri vas!
Dostavna služba je sprejela vaš paket, ki ga bo dostavila še isti dan.

7. NAROČILO DOSTAVLJENO

Juhu, uspešno smo dostavili vaše naročilo! :) Račun za vaš paket je na voljo ob podatkih o naročilu.


Zakaj bi čakali? Nakupujte že danes!


Osebno romantično darilo
Tekstilne nalepke za otroke, primerne za večkratno uporabo
Družinski koledarji za rojstne dneve in druga praznovanja