Nalepke PIKE – kako izbrati?

SPLOŠNI NASVETI PRI IZBIRI PIK

  • Izmerite vsaj eno steno v sobi (ni tako težko :-))
  • Namig: standardna postelja je dolga 200 cm, višina stene v standardnem stanovanju pa je približno 225 cm.
  • Izberite gostoto pik, ki vam je všeč
  • Prepustite se toku – razmišljajte o lepem :-)

KAKŠNA JE RAZLIKA MED PIKČASTIMI NALEPKAMI?

Velikost: 1cm, 2cm, 3cm, 4cm, a 4,5cm, 5cm a 6cm
Material:

  • Vinil (1 cm do 6 cm) – iz vzorcev izrežite nalepke s privzetimi barvami: popoln za gladke in drobnozrnate stene, pohištvo in okna, vodoodporen in barvno obstojen.
  • Tekstilne nalepke (4,5 cm in več) – natisnjene nalepke, barve in barvne kombinacije nalepk, ki jih oblikujete vi ali pa lahko to storimo mi za vas. Ker so debelejše od vinila, so idealne za bolj grobe omete.

Obe vrsti nalepk je možno lepo kombinirati, sta kakovostni in imata svoje prednosti.

NAJMANJŠE PIKE ALI KROGLE?

Kombinirajte pike z različnimi barvami in velikostmi.. Oglejte si fotografijo, da bi lahko videli, koliko pik smo uporabili. Vse fotografije so na isti steni (210 × 350 cm).

  • Želim si pike.

KAKO KOMBINIRATI?

  • Pike na fotografiji

Izberete lahko na primer tudi ta komplet črnih, sivih in belih kroglic, ki jih lahko dopolnite s katerokoli barvno kombinacijo kroglic velikosti 4 cm ali več. Dobili boste veliko število kombinacij in lahko boste izbrali tisto, ki vam je všeč :)

SKRBNO KOMBINIRAJTE

Bodite previdni pri izbiri barv. Bela, črna in siva ne štejejo za barve, zato lahko ustvarite čudovito in barvito kombinacijo z vsemi barvnimi kompleti nalepk.

Izberite barvo za otroke, kot da bi bila to vaša soba. Sami najbolje veste, kaj vam je všeč.

KAKO RAZPOREDITI PIKE?

Pike lepite naključno, enakomerno ali se igrajte, kot vam je všeč. Manjše kot so pike, bližje jih lahko postavite. Bodite drzni! Lahko jih nekajkrat ponovno uporabite :-)

KAKŠNA NAJ BO MEDSEBOJNA RAZDALJA MED KROGLICAMI?

Slike prikazujejo, koliko kroglic smo uporabili, in njihovo razdaljo. Vsaka velikost kroglic in njihova medsebojna razdalja prostoru daje popolnoma nov videz.

KATERA BARVNA KOMBINACIJA?

Oglejte si različne barvne različice in predoglede neposredno na izdelkih – najdite navdih!

VELIKE PIKE NA STENI

Ta velika in pogumna izbira je lahko res OGROMEN uspeh :) Z nalepkami v številnih barvah bo vsak našel popolno ujemajočo se kombinacijo. Lahko kombinirate z različnimi otroškimi nalepkami, ki imajo podobne teme.

ŠE VEDNO IŠČETE?

Še vedno iščete svojo sanjsko kombinacijo pik? Pošljite nam e-sporočilo in potrudili se bomo po najboljših močeh! Ponujamo naslednje:

zlata, srebrna, večbarvna, v vseh barvah, potiskana, izrezana, velika, mala, pobarvana, dvobarvna, tribarvna, z baloni, s flamingi, z imeni, z mačkami, s hribi … Smo na kaj pozabili? Pišite nam na info@inspio.si.

Ta članek je za vas napisala Slávka.


Deli