Slike

več
  Filter Slike : 111
  Darilo za mamo

  Iščete navdih, kako napraviti vaše stanovanje še bolj udobno? Kako iz hiše narediti dom. Poskušali ste izbrati nevtralno pohištvo, vse se lepo sklada. A na koncu se vam sobe zdijo dolgočasne. Prav ste uganili, za elegantno in energično poživitev sob potrebujete stenske slike!
  Pa skupaj poglejmo, kaj točno potrebujete.
  Ali je celo stanovanje opremljeno v enotnem slogu? Za katero sobo želite sliko? Bi morda preizkusili stenske nalepke INSPIO. Ne želite prekrivati vaših novo prebeljenih sten z nalepkami in zato iščete slike? V naši ponudbi lahko najdete moderne slike z besedili o družini, domu, sreči, ljubezni, prijateljstvu ali slike na osnovi fotografij.

  Citati so zelo popularen motiv za slike na hodniku ali v kuhinji. Vam je všeč shabby chic in provansalski slog? Slika sivke na platnu zelo lepo dopolnjuje podeželsko vzdušje. Obožujete poletje in polja sončnic? Oglejte si slike s sončnicami.

  Vaši prijatelji dobro vedo, da vam družina veliko pomeni. Povabilo na obisk, jih bo zagotovo vedno osrečilo. Počutijo se, kot da so na s soncem obsijanem, cvetočem vrtu. V mirnem okolju vašega doma lahko mirno srkajo aromatično kavo in se sladkajo z vašo odlično sladico, pravi balzam za njihovo hitečo dušo. Motivi iz slik se lahko ponavljajo in dodajo na več mest v vašem domu. Kot roman, ki se nadaljuje za vse, ki želijo odkrivati vašo romantično stran.

  Natisnjene fotografije so narejene za domove polne ljubezni. Natisnjena fotografija poročenega para, slika na platnu na osnovi fotografije cele družine ali fotografij otrok. Otroke lahko vidite, tudi ko spijo, ko niso doma, ko so zunaj s prijatelji ali ko so odšli k starim staršem čez vikend. Hkrati pa tudi vidite, kako hitro rastejo pred vašimi očmi. Dojenčki se spremenijo v čarobne vile in male super heroje, muhaste najstnike, ki se raje zaprejo v sobe… Vse te spomine ujemite in jih ohranite na fotografijah. Vaši otroci se bodo leta kasneje tega z veseljem spominjali.

  Imamo čudovit namig za darilo zakoncem, za poročno darilo, darilo dojenčku, darilo ob krstu ali konfirmaciji. Če so slavljenci zelo družinski tip, bodo zagotovo veseli natisnjene fotografije na platnu, tj. slike, ki je narejena iz njihovih fotografij. Če ste dober fotograf, že imate fotografijo, natisnili pa vam jo bomo mi! Če ne fotografirate, slavljence obdarite s fotografiranjem ali jih vprašajte za fotografijo, ki bi jo radi imeli na platnu in obesili v njihovem domu. Razvajajte jih s tistim, kar jim je všeč, na kar so ponosni.