\ Sodobne dekoracije bodo vašemu domu dale edinstven izgled. | INSPIO

Igralna podlaga - Zebra a žirafa SAFARI

Igralna podlaga - Zebra a žirafa SAFARI Igralna podlaga - Zebra a žirafa SAFARI
Več kot 10+ zadovoljnih kupcev je kupilo .
Na zalogi

69,00 €
V to sporočilo napišite ime, ki ga želite na preprogi. Če na preprogi ne želite imena, napišite "BREZ IMENA" ali "NO NAME".Višina: 113 cm Širina: 113 cm Debelina:5 mm Material: INSPIOFLOR Tisk: ekološki in barvno hiter zunanji tisk.Originalna kolekcija SAFARI je bila za INSPIO ustvarjena v sodelovanju z oblikovalko Mono Tomassi iz Mona Tomassi Studio.

Mona Tomassi je poljska oblikovalka, ki živi in ustvarja v Španiji. V svojem studiu slika akvarelne vzorce na tekstilu in grafiki, ki jih pretvori v digitalno obliko. S slikanjem se ukvarja od 15. leta in je oblikovala vzorce za blago za prepoznavno blagovno znamko Sinsay Kids.


Več o Moni Tomassi si lahko preberete v njenem intervjuju za INSPIO. V njem boste lahko izvedeli, zakaj se je odločila za akvarel, kakšen je njen postopek oblikovanja in zakaj je bilo risanje papige največji izziv.Kolekcija je del znamke INSPIO ORIGINAL kot del umetniškega sodelovanja z oblikovalci in ilustratorji. Teh nalepk in motivov slik ne boste našli v nobeni drugi spletni trgovini.


Toplotna izolacija

Vodoodpornost

Proti zdrsom

Antialergena

Naša proizvodnja je okolju prijazna

Baby-friendly