Gozdna pokrajina v otroški sobi

Gozdna pokrajina v otroški sobi
Več kot 20+ zadovoljnih kupcev je kupilo to nalepko.
Na zalogi

86,00 €Rozmer po nalepení (ako na obrázku) je v. 147 x š. 150 cm.

Časti samolepky – skupina stromov a šišky sa lepia samostatne. Usporiadajte svoj les tak, ako je to znázornené na obrázku alebo podľa vlastného návrhu. Prelepiteľný kvalitný INSPIO textilný materiál je ohľaduplný k životnému prostrediu.

Velikost po namestitvi (kot je na sliki) je – v. 147 x š. 150 cm.

Posamezni deli nalepke – skupina dreves in borovi storži so prilepljeni ločeno. Uredite gozd, kot je prikazano na sliki, ali ga oblikujte po svoje. Odstranljive nalepke, ki jih lahko premeščate in ponovno nalepite po svojih željah, so izdelane iz okolju prijaznega visokokakovostnega tekstilnega materiala INSPIO.Stenske nalepke INSPIO
Nalepke so narejene iz kompaktne posebne folije, ki spominja na tkanino in je prijetna na otip. Nalepke so primerne za večkratno uporabo in so tudi pralne z vodo.
Kakovostne nalepke so natisnjene z ekološkimi barvami, ki so varne za uporabo. Nalepke so primerne tudi za najmlajše, zato so odlična rešitev za popestritev vsake sobe, ki jo uporabljajo otroci ali najstniki, od dnevne sobe do spalnice.


Pritrditev na steno je preprost in zanjo ne potrebujete lepila. Uporaba nalepk je enostavna in hitra. V primeru, da se nalepke zlepijo, jih lahko preprosto ločite.