Iščete unikatno darilo za vašo ljubezen? Za več informacij obiščite.

Igrive srne v brezovem gozdu – nalepke za otroško sobo

Igrive srne v brezovem gozdu – nalepke za otroško sobo Igrive srne v brezovem gozdu – nalepke za otroško sobo Igrive srne v brezovem gozdu – nalepke za otroško sobo Igrive srne v brezovem gozdu – nalepke za otroško sobo Igrive srne v brezovem gozdu – nalepke za otroško sobo
Več kot 40+ zadovoljnih kupcev je kupilo to nalepko.
Na zalogi

152,00 €Velikost po namestitvi nalepke, kot prikazuje slika, je v. 255 x š. 280 cm

Vsako drevo, trava, veje, listi in živali so ločeni deli nalepke, zato ste lahko pri razporejanju ustvarjalni. Drevesa in živali lahko namestite, tako da se bodo popolnoma prilegali vaši steni.
Stenske nalepke INSPIO
Nalepke so narejene iz kompaktne posebne folije, ki spominja na tkanino in je prijetna na otip. Nalepke so primerne za večkratno uporabo in so tudi pralne z vodo.

Kakovostne nalepke so natisnjene z ekološkimi barvami, ki so varne za uporabo. Nalepke so primerne tudi za najmlajše, zato so odlična rešitev za popestritev vsake sobe, ki jo uporabljajo otroci ali najstniki, od dnevne sobe do spalnice.


Pritrditev na steno je preprost in zanjo ne potrebujete lepila. Uporaba nalepk je enostavna in hitra. V primeru, da se nalepke zlepijo, jih lahko preprosto ločite.