Stenska nalepka - Medvedek v barvi mentola z zvezdami in imenom

Stenska nalepka - Medvedek v barvi mentola z zvezdami in imenom Stenska nalepka - Medvedek v barvi mentola z zvezdami in imenom Stenska nalepka - Medvedek v barvi mentola z zvezdami in imenom Stenska nalepka - Medvedek v barvi mentola z zvezdami in imenom Stenska nalepka - Medvedek v barvi mentola z zvezdami in imenom
Več kot 170+ zadovoljnih kupcev je kupilo to nalepko.
Na zalogi

51,00 €
V tos sporočilo napišite želeno ime na nalepki. Če na nalepki ne želite imena, to napišite.Komplet vsebuje nalepko dimenzije 80 × 90 cm, 18 zvezd (12 × 12 cm) in 33 zvezd 5 × 5 cm.Stenske nalepke INSPIO
Nalepke so narejene iz kompaktne posebne folije, ki spominja na tkanino in je prijetna na otip. Nalepke so primerne za večkratno uporabo in so tudi pralne z vodo.
Kakovostne nalepke so natisnjene z ekološkimi barvami, ki so varne za uporabo. Nalepke so primerne tudi za najmlajše, zato so odlična rešitev za popestritev vsake sobe, ki jo uporabljajo otroci ali najstniki, od dnevne sobe do spalnice.


Pritrditev na steno je preprost in zanjo ne potrebujete lepila. Uporaba nalepk je enostavna in hitra. V primeru, da se nalepke zlepijo, jih lahko preprosto ločite.