\ Kaj je najboljše pri tem plakatu? Lahko si ga povsem brezplačno prenesete! Da, prav ste slišali - brezplačno! | INSPIO

Brezplačno prenesite personalizirani plakat za tiskanje v velikosti A4 ali A3

Sistem vam bo avtomatično poslal datoteko plakata na e-poštni naslov, ki ste ga vnesli, v roku 10 minut. Če se plakat ne prikaže v vašem nabiralniku, preverite mapo za nezaželena sporočila (SPAM). Če e-pošte sploh ne prejmete, poskusite ponovno generirati plakat ali uporabite drug e-poštni naslov. V primeru težav nas kontaktirajte. Hvala vam in veselimo se, da ste nas obiskali.

Pozdravljeni, dragi starši!

1️⃣ Predstavljamo vam neverjetno priložnost za vaše male nadobudneže – personalizirani plakat z črko in imenom vašega otroka, ki ga lahko enostavno prenesete in obesite na steno v njihovi sobi.
2️⃣ Izberite med različnimi barvnimi shemami in dizajni, da ustvarite popoln plakat, ki bo zanimiva dopolnitev otroške sobe in hkrati spodbujal vaše otroke k učenju črkovanja in branja.
3️⃣ Ta personalizirani plakat je idealno darilo za vaše otroke, vnuke, bratrance, sestrične ali celo za otroke vaših prijateljev. Je edinstven način, kako pokazati otrokom, da so posebni in da njihovo ime ima pomen.
4️⃣ In kaj je najboljše pri tem plakatu? Lahko ga prenesete popolnoma brezplačno! Da, prav ste slišali – brezplačno!
5️⃣ Torej, na kaj še čakate? Kliknite na zgornjo povezavo in si še danes pridobite svoj personalizirani plakat za vašega otroka!