Tablice - Za prijatelja

več
  Filter Tablice : 8
  Darilo za očeta

  Besedilna tablica INSPIO je personalizirano darilo. Sami odločate o tem, kakšno besedilo boste napisali na tablico, nanjo lahko dodate tudi fotografijo. Navdihnejo vas lahko tudi besedila na naši strani, a lahko vpišete tudi vaš rojstni datum, god, obletnico.
  Iščete namige za darila in izvirne spominke, saj običajno slavljenci ne potrebujejo nič posebnega in raje vse sami izbirajo? Zaprite oči in si vzemite trenutek za razmislek – pripravite jim presenečenje v obliki prijaznih besed, ki jih bodo prejeli na besedilni tablici. Ali pa je obdarovanec veseljak, ki se rad pošali in bi mu prijalo, da delite zabavne spomine? Taki spomini naj slavljenca nasmejejo.

  Besedilne tablice INSPIO so primerne kot darilo tako za moške kot za ženske. Gre za sliko v dimenzijah 30 × 40 cm, primerno za obešanje ali namestitev na pohištvo. Besedilna tablica je natisnjena na razkošni plošči Dibond™, debelem in trdnem materialu, prevlečenem z aluminijem.

  Matere dojenčkov imajo besedilne tablice INSPIO z dojenčkovim rojstnim datumom rade kot dekoracijo za otroško sobico. To je spomin, ki ga bo dojenček imel kasneje v življenju v spomin, da je bil pričakovan z ljubeznijo. Čeprav se zdi, da matere tega nikoli ne pozabijo, so na tablici zapisani podatki o porodni teži, velikosti in času rojstva. Morda je vaš dojenček rojen na nedeljo in mu ne bo treba hiteti na delo. Skupaj se o tem lahko pošalite in nasmejete. In morda je rojen na ponedeljek in ima zato veliko presežne energije …

  Prava ljubezen, prva ljubezen, dolga ljubezen. Vsak odnos je trebe negovati in rahlo popestriti z romantiko. Prav tako kot stenske nalepke s citati so popularne tudi besedilne tablice z izpovedjo ljubezni. Tablice INSPIO so lahko tudi ljubko darilo za obletnico poroke ali valentinovo, darilo za fanta ali punco. Pogled na ljubezenske verze na besedilnih tablicah INSPIO nas spomni, zakaj moramo ceniti en drugega, tudi v vsakdanjem življenju, in da je treba na partnerja pomisliti tudi z malenkostmi.

  Besedilne tablice INSPIO so zelo popularno darilo za mame, tašče in babice ali za materinski dan. Poleg cvetlic, ki jih vse ženske rade prejmejo, lahko na polico hodnika ali kuhinje namestite besedilno tablico za mamo ali babico. Vsakič, ko bodo šle mimo, bodo lahko pogledale na tablico.

  Besedilna tablica je tudi ljubko darilo ob poslavljanju od vzgojiteljice v vrtcu ali šolske učiteljice. Učiteljici/učitelju jo lahko podari posameznik ali celoten razred. Dodajo se lahko podpisi otrok.

  In če dvomite o tem, da je besedilna tablica INSPIO primerno darilo za prijatelja, vam zagotavljamo, da to zagotovo je. Ni zaman, da že od ranega otroštva hrepenimo po neomajnem in močnem prijateljstvu, ki traja v dobrem in zlem. Samo najboljšim prijateljem lahko zaupamo skrivnosti, žalost in veselje. Včasih ta oseba izve novice o nas še preden jih povemo svojcem. Zato lahko na besedilno tablico zapišemo besede iz dna srca, kot nežen šepet.