BOŽIČ: Naročila, sprejeta do 12. 12. 2022, bodo izdelane do božiča. Hvala, ker ste bili z nami v tem letu. Mi se že veselimo sodelovanja z vami v letu 2023.

Nalepke okoli vrat in pohištva - črno-bele živali

Nalepke okoli vrat in pohištva - črno-bele živali Nalepke okoli vrat in pohištva - črno-bele živali Nalepke okoli vrat in pohištva - črno-bele živali Nalepke okoli vrat in pohištva - črno-bele živali Nalepke okoli vrat in pohištva - črno-bele živali
Več kot 50+ zadovoljnih kupcev je kupilo to nalepko.
Na zalogi
Mere:
  • N.1 - Živali na desni
  • N.2 - Živali na levi

36,00 €


  • Šest živali, 4 prilagojene za namestitev okoli vrat ali pohištva in dve za uporabo na vratih ali tleh, postelji ali omarici.

Stenske nalepke INSPIO
Nalepke so narejene iz kompaktne posebne folije, ki spominja na tkanino in je prijetna na otip. Nalepke so primerne za večkratno uporabo in so tudi pralne z vodo.

Kakovostne nalepke so natisnjene z ekološkimi barvami, ki so varne za uporabo. Nalepke so primerne tudi za najmlajše, zato so odlična rešitev za popestritev vsake sobe, ki jo uporabljajo otroci ali najstniki, od dnevne sobe do spalnice.


Pritrditev na steno je preprost in zanjo ne potrebujete lepila. Uporaba nalepk je enostavna in hitra. V primeru, da se nalepke zlepijo, jih lahko preprosto ločite.