BOŽIČ: Naročila, sprejeta do 12. 12. 2022, bodo izdelane do božiča. Hvala, ker ste bili z nami v tem letu. Mi se že veselimo sodelovanja z vami v letu 2023.

Zemljevid sveta v odtenkih rjave za male pustolovce

Zemljevid sveta v odtenkih rjave za male pustolovce Zemljevid sveta v odtenkih rjave za male pustolovce Zemljevid sveta v odtenkih rjave za male pustolovce Zemljevid sveta v odtenkih rjave za male pustolovce
Več kot 30+ zadovoljnih kupcev je kupilo to nalepko. 1 prejšnji teden.
Na zalogi

118,00 €Ugotovite, kdo pozna svet bolje – starši ali otroci? Otroški zemljevid sveta (127 × 198 cm **) je izdelan iz **močne tekstilne folije in je poučen.

Lastnosti zemljevida:

  • mednarodna imena celin in **oceanov **
  • živali, ki živijo po celem svetu
  • prevozna sredstva – letala, ladje, baloni, itd.

Priporočamo, da zemljevid na steno namestite v obliki nalepke velikega formata. Živali in prevozna sredststva se namestijo posebej in so primerna za večkratno uporabo.Stenske nalepke INSPIO
Nalepke so narejene iz kompaktne posebne folije, ki spominja na tkanino in je prijetna na otip. Nalepke so primerne za večkratno uporabo in so tudi pralne z vodo.

Kakovostne nalepke so natisnjene z ekološkimi barvami, ki so varne za uporabo. Nalepke so primerne tudi za najmlajše, zato so odlična rešitev za popestritev vsake sobe, ki jo uporabljajo otroci ali najstniki, od dnevne sobe do spalnice.


Pritrditev na steno je preprost in zanjo ne potrebujete lepila. Uporaba nalepk je enostavna in hitra. V primeru, da se nalepke zlepijo, jih lahko preprosto ločite.