Samolepilna stenska nalepka – Luna in deklica na lestvi

Samolepilna stenska nalepka – Luna in deklica na lestvi Samolepilna stenska nalepka – Luna in deklica na lestvi Samolepilna stenska nalepka – Luna in deklica na lestvi Samolepilna stenska nalepka – Luna in deklica na lestvi Samolepilna stenska nalepka – Luna in deklica na lestvi
Več kot 110+ zadovoljnih kupcev je kupilo to nalepko. 1 prejšnji teden.
Na zalogi

78,00 €Komplet vsebuje:

  • eno nalepko Lune velikosti 95 × 95
  • eno nalepko deklice velikosti 95 × 91
  • eno nalepko lestve velikosti 110 × 25 cm
  • 60 dodatnih nalepk pik velikosti do 10 cm

Naš namig: Nalepko Lune lahko zalepite v celoti, ali pa pred namestitvijo obrežete (z ravnilom in škarjami) in Luno nalepite ob strop. Nalepki deklice in lestve sta posamični in se lahko tako prilagodita na višino, na kateri je zalepljena Luna.Stenske nalepke INSPIO
Nalepke so narejene iz kompaktne posebne folije, ki spominja na tkanino in je prijetna na otip. Nalepke so primerne za večkratno uporabo in so tudi pralne z vodo.

Kakovostne nalepke so natisnjene z ekološkimi barvami, ki so varne za uporabo. Nalepke so primerne tudi za najmlajše, zato so odlična rešitev za popestritev vsake sobe, ki jo uporabljajo otroci ali najstniki, od dnevne sobe do spalnice.


Pritrditev na steno je preprost in zanjo ne potrebujete lepila. Uporaba nalepk je enostavna in hitra. V primeru, da se nalepke zlepijo, jih lahko preprosto ločite.