Iščete unikatno darilo za vašo ljubezen? Za več informacij obiščite.

Stenske nalepke – živali v akvarelnem slogu za okoli vrat

Stenske nalepke – živali v akvarelnem slogu za okoli vrat Stenske nalepke – živali v akvarelnem slogu za okoli vrat Stenske nalepke – živali v akvarelnem slogu za okoli vrat Stenske nalepke – živali v akvarelnem slogu za okoli vrat
Več kot 230+ zadovoljnih kupcev je kupilo to nalepko. 5 prejšnji teden.
Na zalogi
Mere:
  • N.1 – za DESNO STRAN vrat
  • N.2 – za LEVO STRAN vrat

39,00 €Velikost nalepk, ki so nalepljene kot prikazuje slika, je 215 × 104 cm. Nalepke na sliki so namenjene za DESNO STRAN vrat.

Dele nalepke lahko nalepite posamično. Namestite jih lahko, kot prikazuje slika, ali po vaših željah.

Nalepke so iz visokokakovostne tekstilne folije in so videti kot stenska poslikava v akvarelnem slogu.Stenske nalepke INSPIO
Nalepke so narejene iz kompaktne posebne folije, ki spominja na tkanino in je prijetna na otip. Nalepke so primerne za večkratno uporabo in so tudi pralne z vodo.

Kakovostne nalepke so natisnjene z ekološkimi barvami, ki so varne za uporabo. Nalepke so primerne tudi za najmlajše, zato so odlična rešitev za popestritev vsake sobe, ki jo uporabljajo otroci ali najstniki, od dnevne sobe do spalnice.


Pritrditev na steno je preprost in zanjo ne potrebujete lepila. Uporaba nalepk je enostavna in hitra. V primeru, da se nalepke zlepijo, jih lahko preprosto ločite.