\ Tablice s fotografijo in personaliziranim besedilom, spotify steklo s fotografijo | INSPIO

Fotografija na steklu, steklena tablica s personaliziranim besedilom

Več kot 300+ zadovoljnih kupcev je kupilo to tablico. 1 prejšnji teden.

Tukaj naložite svojo fotografijo. Ali pa nam jo pošljite po e-pošti na naslov: info@inspio.si


Steklena plošča s fotografijo: Personalizirano darilo, ki pušča trajen vtis!

Predstavljajte si neverjeten občutek, ko vaši bližnji odprejo darilo in v njem najdejo čudovito stekleno plaketo s svojo najljubšo fotografijo. Njihove oči se zasvetijo in takoj spoznajo, da ste jim podarili nekaj resnično lepega in edinstvenega. To je natanko tisto, kar lahko dosežete s našo personalizirano stekleno plaketo s fotografijo!

Ustvarite svojo lastno stekleno sliko v aplikaciji INSPIO – postopek je preprost in zabaven. Naložite fotografijo, dodajte besedilo ali okrasne elemente in takoj boste videli, kako bo plaketa videti. Nato jo preprosto dodajte v košarico in mi bomo poskrbeli za ostalo.

5 razlogov, zakaj kupiti stekleno plaketo s fotografijo:
1️⃣ Premium kakovost: Naše steklene plakete so izdelane iz prozornega stekla z brušenimi robovi in uporabljamo švicarska ekološka črnila z GREENGUARD certifikatom, ki so odporna proti praskam.
2️⃣ Hitra dostava: Naročite svojo plaketo danes in mi jo bomo izdelali in poslali v 24 urah!
3️⃣ Varno pakiranje: Naše kartonske škatle so posebej zasnovane za INSPIO izdelke, tako da bo vaša plaketa prišla nepoškodovana in varno.
4️⃣ Prilagoditev po meri: Oblikujte plaketo po svojih željah – izberite fotografijo, besedilo in okrasne elemente, ki najbolje izrazijo vaša čustva in sporočilo.
5️⃣ Podarite veselje: Steklena plaketa s fotografijo je popolno darilo za celo družino, prijatelje, partnerje ali tudi zase. Naredite nekomu veselje na ta edinstven način!

Ne čakajte več – naročite si danes to neverjetno stekleno plaketo s fotografijo in ustvarite svojim bližnjim nepozabno darilo!